Tko smo mi?

Po čemu smo posebni?

Zašto sve ovo radimo?

Zašto osiguranje nije problem?

Tko su naši partneri?

U kratkim crtama saznajte tko smo mi, zašto ovo sve radimo, tko su naši partneri i po čemu smo posebni

osiguranje matema
osiguranje matema
osiguranje matema
osiguranje matema
osiguranje matema
O nama i našoj ideji

Pri pokretanju naše poslovne ideje vodili smo se našom vizijom koja već godinama u svijetu pomiče granice poslovanja. Najvrijedniji resurs koji ljudi posjeduju i nikako ga ne mogu vratiti je vrijeme. U svijetu osiguranja prolazak kroz proces nalaženja najbolje ponude često zna biti naporan te nas natjera da potrošimo  vremena te napravimo puno praznog hoda.
U MA.TE.MA zastupanje u osiguranju želimo Vam to olakšati kroz našu ideju da na jednom mjestu okupimo najbolje što tržište osiguranja u Hrvatskoj nudi.  Poslovne ideje kao što su naše postoje već diljem svijeta, za uspjeh u poslu ne morate nužno nešto posjedovati kako biste bili dobri u svom poslu. Stvar je ideje i načina pretvorbe ideje u gotovu uslugu.
Želimo našim klijentima predstaviti jedan novi način poslovanja koji je karakterističan samo za MA.TE.MA zastupanje u osiguranju na području Hrvatske, ali je u svijetu postaje glavni model poslovanja.

Instagram – najdragocjenija tvrtka koju pokreće fotografija, a ne prodaje kamere.

Uber – najveća taxi tvrtka, a ne posjeduje vozila.

Airbnb – najveći pružatelj smještaja, a ne posjeduje nekretnine.

Alibaba – najveći prodavač, a ne posjeduje proizvode.

Netflix – najveća televizijska mreža, bez postavljenog kabla.

Facebook – najpopularniji pružatelj sadržaja, a ne proizvodi sadržaj.

Ovo su samo neki od primjera kako je budućnost već zavladala svjetskim tržištem te je pitanje samo vremena kada će doći kod nas. Želimo uz Vas dočekati spremni tu budućnost te odgovoriti na Vaše potrebe koje će se s vremenom mijenjati!

o nama

O nama

Osiguranje na jednom mjestu!

 

Licencirani smo zastupnici više osiguravajućih gdje Vam na jednom mjestu, možemo stručno, objektivno i nepristrano preporučiti lepezu različitih vidova osiguranja.
MA.TE.MA  d.o.o. zastupanje u osiguranju je osnovana 2018. godine u Đakovu. Članovi našeg tima nakon 20 godina rada u osiguranju su odlučili pokrenuti jednu novu priču koja do trenutka našeg osnutka nije postojala na našem području. Na tržištu smo vidjeli priliku koja bi našim klijentima olakšala svakodnevni život te pojednostavila proces osiguranja.  Sam proces osiguranja, od izbora osiguranja pa do odluke da ili ne i sve do načina plaćanja, osmislili smo jedan potpuni novi model. Na smo mjestu okupili čak 5 osiguravajućih kuća te Vam time želimo uštedjeti vrijeme i ponuditi Vam mogućnost višestrukog izbora koji Vam nitko drugi ne nudi.

S obzirom da smo mlada tvrtka možemo se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih  klijenata koji koriste naše usluge osiguranja. Svjesni smo važnosti malog poduzetništva te smo se odlučili boriti te unaprijediti našu sredinu u kojoj živimo. Želimo kroz poslovanje surađivati sa lokalnim tvrtkama te unaprijediti svoju sredinu zato što vjerujemo u misao “Misli globalno djeluj lokalno”.
Uspješno zastupamo i surađujemo sa uglednim osiguravajućim kućama te nam je iznimno drago što su osiguravajuće kuće u nama prepoznale potencijal i priliku da postanemo dio budućnosti.  Želimo našim klijentima ponuditi naš način razmišljanja kroz poslovanje koji se svodi na mogućnost izbora!

Licencirani smo zastupnici renomiranih osiguravateljskih kuća:

 Triglav Osiguranje d.d
– As Osiguranje (Adriatic Slovenica dd podružnica Zagreb)
– Wiener osiguranje Vienna insurance group d.d
– SAVA osiguranje d.d podružnica Hrvatska
GRAWE Hrvatska d.d.

osiguranje matema
osiguranje matema
osiguranje matema
osiguranje matema
osiguranje matema