Osiguranje od nezgode ili nesretnog slučaja

Nastupanje nezgode ne možemo spriječiti ali sklapanjem police osiguranja od nezgode na njezine posljedice možemo utjecati!
  • Pad
  • Poskliznuće
  • Udar Groma
  • Ugriz životinje
  • Ubod kakvim predmetom
  • Sudar i drugi rizici
nezgode

Što se smatra nesretnim slučajem ili nezgodom?

Osvrnimo se oko sebe, u ovo dinamičnom vremenu svakodnevno smo izloženi situacijama koje mogu dovesti do događaja koji ima obilježja nezgode. Bez obzira koliko Vi pazili u prometu na sudionike oko sebe,to ne znači da ostali sudionici paze na Vas baš zato tvrtka Ma.Te.Ma zastupanje u osiguranju Vam želi pomoći pri izboru pravog pokrića.

U svakodnevnom životu stalno smo izloženi rizicima slučaja koji se po svojim karakteristikama mogu smatrati nezgodom. Nastupanje nezgode ne možemo spriječiti ali na njene posljedice možemo utjecati tako što možemo umanjiti učinak financijske opterečenosti sebe i obitelji. Sklapljanjem police osiguranja od nezgode/nesretnog slučaja napravili ste prvi korak tome!

Sklapanjem police osiguranja postajete osiguranik. Nesretnim slučajem (nezgodom) smatra se svaki iznenadni, nepredviđen i od volje osiguranika neovisan događaj, koji djelujući uglavnom izvana i naglo na osiguranikovo tijelo ima za posljedicu njegovu smrttrajni invaliditet, prolaznu nesposobnost za rad, smještaj i liječenje u bolnici ili nastanak troškova liječenja.

U tom smislu, nesretnim slučajem (nezgodom) smatraju se naročito sljedeći slučajevi: gaženje, sudar, udarac kakvim predmetom ili o kakav predmet, udar električne struje ili groma, pad, pokliznuće, ranjavanje oružjem, nekim drugim predmetom ili eksplozivnim materijalom, ubod kakvim predmetom, udarac ili ugriz životinje.

Moguće je osigurati osobe od 14. do 75. godina života. Osobe mlađe od 14 i starije od 75 godina moguće je osigurati po posebnim ili dopunskim uvjetima za dodatno osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (nezgode). Osobe kojima je opća radna sposobnost umanjena zbog teže bolesti, težih tjelesnih mana ili nedostataka, osiguravaju se uz plaćanje povećane premije.
Više informacija možete pronaći na Svijet osiguranja ili Hrvatski Ured za osiguranje

Osiguranje od nezgode

Zatražite brzu ponudu!

Putem naše web stranice smo Vam omogućili da nas kontaktirate sasvim jednostavno u nekoliko klikova.
U obrazac možete upisati nužne podatke koji su nam potrebni da Vas kontaktiramo u najkraćem mogućem roku.

Podatke koje unesete u obrazac koristimo u svrhu izračuna ponude osiguranja te u svrhu kontaktiranja Vas. Obvezni smo čuvati Vaše privatne podatke te ih ne dijelimo s niti jednom trećom stranom.
Možete odabrati preferirani način kontakta ili nas posjetiti na našoj adresi, Vladimira Nazora 19 u Đakovu.